Wild Dice

 • dice slot met mooi design
 • free games bonusronde met extra wilds
 •  win een mystery prijs van 200 keer je inzet
Aanbevolen Casino
 • beste selectie dice games
 • 10€ gratis bij inschrijving
 • 500€ first deposit bonus

Eén van de favorieten van de pitboss 

De Wild Dices is één van de favoriete dice slots van de pitboss! Dit is een spel boordevol actie door de combinatie van mystery prijzen, een free games bonus en de expanding wilds. 

Als je begint te spelen merk je onmiddellijk de kwaliteit van het design op. De spelontwikkelaars van HPG hebben hier echt een pareltje afgeleverd! De symbolen zijn tot in de puntjes uitgewerkt, het plaatje klopt. Ook het meeslepende muziekje is voor de pitboss een hit. Het is altijd moeilijk om dit spel af te sluiten eens je begonnen bent, wat het beste bewijs is dat het gewoon een erg leuk spel is! 

25 winlijnen zorgen voor een hoge hit frequentie

De Wild Dices wordt gespeeld op 25 winlijnen. Inzetten kan al vanaf 0,25€ per spel (je zet 1 cent in op elke winlijn) en als je echt eens zot wil doen dan kan je de inzetten laten oplopen tot 10€ per spel (je zet 40 cent in per winlijn).

Doordat er 25 winlijnen zijn zal je heel regelmatig een prijs krijgen. De meeste prijzen zijn niet uitzonderlijk hoog, met een maximum van 40 keer je inzet op 1 winlijn. De combinatie van beperkte prijzen en een groot aantal winlijnen zorgt voor een spel waar beweging in zit. Er gebeurt steeds iets, je zal je niet snel vervelen met de Wild Dices!

Expanding wilds voor grote winsten

Eén van de zaken die opvallen zijn de expanding wilds. Als je een wild symbool op je scherm krijgt dan zal die steeds uitbreiden naar de volledige band. Hierdoor maak je vaak een combinatie van meerdere prijzen op hetzelfde ogenblik. 

Mystery prijs: win tot 200 keer je inzet

De Wild Dices bevat 2 jokers. De groene jokers met het woordje mystery komen het vaakst van. Wanneer je 3 groene jokers in willekeurige volgorde op je scherm ziet staan krijg je een mystery prijs. deze mystery prijs is steeds minimum 5 keer je inzet maar kan oplopen tot 200 keer je inzet. Speel je aan max bet dan betekent dit een betaling van 2.000€ !

Win 100 keer je inzet in de free games bonusronde

De tweede soort jokers zijn de rode jokers met het woord bonus. Vanaf 3 rode jokers heb je recht op de free games bonusronde.

 • 3 rode jokers = 7 free games + 2 keer je inzet
 • 4 rode jokers = 15 free games + 10 keer je inzet
 • 5 rode jokers = 25 free games + 25 keer je inzet

Deze rode jokers komen misschien wel minder vaak voor dan de groene jokers maar ze zorgen dan ook steeds voor een erg grote prijs. Winsten van 100 keer je inzet zijn erg gewoon in de bonusronde. Dit komt door de extra wilds die er in de bonusronde zitten. Als je dan weet dat deze wilds de volledige rol vullen dan zijn de spins in de bonusronde echt niet normaal. Je krijgt continu grote betalingen op meerdere lijnen waardoor de teller enorm snel oploopt!

Als je de Wild Dices wil uitproberen dan raden we aan om te starten aan een relatief beperkte inzet. Je moet er zeker voor zorgen dat je genoeg credits hebt om door te spelen tot aan de bonusronde, want het is door deze machtige bonusronde dat de Wild Dices één van de grote favorieten van de pitboss geworden is!

Speel nu op carousel.be

Game details
Categorie
dice slots
Software
Holland Power Gaming
Release datum
december 2013
Aantal winlijnen
25
Bonusronde
free spins met extra expanding wilds
Min. inzet
0,25€
Max. inzet
10€
Max. winst
2.000€
Waar te spelen?
 • grootste aanbod dice games en dice slots in België
 • veel exclusieve spelen
 • dice games voor de high rollers