Take it or Not

  • populairste dice game
  • leuke bonusronde met de piramides
  • win punten, cash prijzen of mystery games
Aanbevolen Casino
  • beste selectie dice games
  • 10€ gratis bij inschrijving
  • 500€ first deposit bonus

de meest gespeelde online dice game in België

De Take it or Not is één van de eerste dice games die ontwikkeld werden voor de Belgische online markt. Gemaakt door Gaming1 werd dit spel een instant succes en is het vandaag met grote voorsprong de meest gespeelde online dice game van België.

De Take it or Not is een echte old school dice game. Het basisspel werd bewust erg eenvoudig gehouden en de kleuren (oranje-rode achtergrond en witte roosters) zorgen voor een intuïtieve en vloeiende spelervaring. Het is een spel zonder veel toeters en bellen dat het vooral moet hebben van de erg leuke bonusronde met de 2 piramides.

de bonusronde met de 2 piramides

Je behaalt de bonusronde door 3 rode woot-symbolen naast elkaar op een winlijn te plaatsen, waarna je een ander scherm te zien krijgt met 2 piramides. De piramide aan de linkerkant van het scherm bevat punten, de piramide aan de rechterkant bevat geldprijzen.

De prijzen lichten één voor één op en tenslotte blijft er één prijs opgelicht staan. Aan jou de keuze om die prijs te aanvaarden of te verwerpen. Je kan tot 4 keer een prijs verwerpen, de laatste en vijfde prijs is definitief. Opgepast: strategie speelt hier een rol, want als je al prijs hebt op meerdere roosters kies je best voor een prijs in punten zodat je kan genieten van de multiplier! Bovenaan elke piramide staat het vakje Mystery. Als je hierop stilstaat dan is het kassa: je wint 1 tot 6 mystery games!

conclusie: gewoon een erg leuk spel!

Met inzetten van 0,25€ tot maximum 5€ per spel is dit geen spel voor de high rollers. De grootste winst op dit spel is 500€ aan max bet, en tijdens de bonusronde kan je maximum 6 mystery games winnen. Dit zijn geen prijzen waardoor we bij de pitboss van onze stoel vallen, maar dit heeft ook een voordeel. Het feit dat er weinig echt grote prijzen uitbetaald worden zal door de machine gecompenseerd worden via veel kleine prijsjes. Dit is met andere woorden een spel waarbij je erg makkelijk 100 punten haalt. Hierdoor kan je zelfs met een vrij beperkt budget toch heel wat plezier beleven op de Take it or Not. 

 

Speel nu

Game details
Categorie
dice game
Software
Gaming1
Release datum
januari 2012
Aantal roosters
4
Bonusronde
2 piramides met punten en cash prijzen
Min. inzet
0,25€
Max. inzet
5€
Max. winst
500€
Mystery games
maximum 6
Waar te spelen?
  • grootste aanbod dice games en dice slots in België
  • veel exclusieve spelen
  • dice games voor de high rollers