Mystery Deal 500

  • win 25 mystery games!
  • zet tot 25€ in zonder supermeter
  • Deal or no Deal voor de high rollers
Aanbevolen Casino
  • beste selectie dice games
  • 10€ gratis bij inschrijving
  • 500€ first deposit bonus
MD 500 prijzen stake 5_2.png
MD 500 prijzen stake 10_2.png
MD 500 prijzen stake 25_2.png

De Mystery Deal 500: een verbeterde versie van de Deal or No Deal 

De Mystery Deal 500 is één van de favoriete dice games van de pitboss. Het is een dice game die gekenmerkt wordt door periodes waarin enorm uitbetaald wordt maar ook periodes waarin het erg moeilijk is om een prijs te spelen. Dit is dus zeker geen spel voor de bangeriken onder ons, maar wel voor de echte gokkers die geen schrik hebben om risico's te nemen. Dit spel werd exclusief ontwikkeld voor de site carousel.be en alleen al voor dit spel is de site meer dan een bezoekje waard

De Mystery Deal 500 lijkt wat op de gekende Deal or No Deal. De bonusronde is gelijkaardig. Je krijgt een bod van de computer dat je kan aanvaarden of verwerpen. Verwerp je het bod dan worden enkele prijzen weggenomen en doet de computer je een nieuw bod dat je opnieuw kan aanvaarden of verwerpen. Blijf je het bod van de computer afslaan dan eindig je met de laatste prijs die op het scherm staat en die je verplicht moet accepteren.

hogere prijzen en meer mystery games

De geldprijzen die je in de bonusronde kan winnen liggen bij de Mystery Deal 500 hoger dan bij de Deal or No Deal, waardoor het bod van de computer ook steeds hoger zal liggen. Er zijn ook meer Mystery Games te winnen: 25 bij de Mystery Deal 500 en 16 bij de Deal or No Deal.

Ook in het gewone basisspel is er meer te winnen bij de Mystery Deal 500. De prijzen zijn niet langer begrensd op 500€ maar stijgen mee met de stakes. Zo kan je op stake 10€ al 1.000€ verdienen als hoogste prijs, en dit loopt verder op tot 2.500€ aan de maximum inzet van 25€.

eindelijk spelen zonder supermeter

Een andere zeer belangrijke verbetering die aangebracht werd is de afschaffing van die vreselijke supermeter die op de Deal or No Deal staat. Vooral voor de zware spelers is die supermeter een echte verschrikking! Steeds opnieuw op een lage stake moeten spelen om je supermeter op te bouwen was een veel gehoorde klacht die mooi opgelost werd. Je kan bij de Mystery Deal 500 meteen je stake verhogen tot 25€ per spel vanop je creditmeter!

een echt spel voor de zware spelers

Door de hoge stakes en het groot aantal mystery games is de Mystery Deal 500 een topper voor de echte gokkers. De minimum inzet is 5€ per spel dus je hebt echt wel een serieus budget nodig om dit spel aan te vallen. Houd er ook rekening mee dat er een keerzijde aan elke medaille is. Dice games die erg veel kunnen uitbetalen hebben automatisch ook periodes waarin het heel wat minder gaat, maar gelukkig werd dit beperkt door het erg hoge uitbetalingspercentage van dit spel.

Heb je geen schrik van een gokje en speel je voor de echt hoge prijzen? Dan is de Mystery Deal 500 zeker het proberen waard! Met een beetje meeval pak je hier makkelijk een paar duizend euro!

 

undefined


Speel nu

Game details
Categorie
dice game
Software
Gaming1
Release datum
april 2014
Aantal roosters
3
Bonusronde
mystery box / deal or no deal
Min. inzet
5€
Max. inzet
25€
Max. winst
2.500€
Mystery games
maximum 25
Waar te spelen?
  • grootste aanbod dice games en dice slots in België
  • veel exclusieve spelen
  • dice games voor de high rollers