Dice Spinner

 • favoriet van de speelhallen
 • eerste dice game met een bonuswiel
 • na 10 jaar nog steeds enorm populair
Aanbevolen Casino
 • beste selectie dice games
 • 10€ gratis bij inschrijving
 • 500€ first deposit bonus

Al meer dan 10 jaar is de dice spinner de ongekroonde koning van de Belgische speelhallen. Er werden er naar schatting 2.000 van verkocht en tot op de dag van vandaag is dit nog steeds de  populairste dice game in België.

De dice spinner combineert een leuk bassispel met een prominent aanwezig bonuswiel, wat de kast een mooie uitstraling geeft. De dice spinner was meteen een echte voltreffer en blijft tot vandaag de eerste dice game die bij zoveel spelers aansloeg!

4 roosters in het basisspel

Je krijgt bij elk spel een aantal combinaties dobbelstenen die je in 4 roosters moet zetten. Lukt het je om 3 gelijke symbolen naast elkaar te zetten op een horizontale of diagonale winlijn dan krijg je hiervoor punten. Hoe meer punten je behaalt, hoe meer je zal winnen!

Je puntentotaal kan nog verhogen als je:

 • punten scoort op 3 roosters = je krijgt 50% extra
 • op alle 4 de roosters punten behaalt = je puntentotaal wordt verdubbeld
 • een 9-a-like (9 gelijke symbolen in 1 rooster) kan scoren = dit levert je 200 punten extra op

Het meest waardevolle symbool is de rode woot. Als je 3 rode woots op een lijn kan zetten dan krijg je toegang tot het bonusspel.

Het bonuswiel van de dice spinner

Bij de start van de bonusronde mag je duwen op de spinknop om het bonuswiel te laten draaien. In tegenstelling tot veel andere games die gebruik maken van video animatie heeft de dice spinner een echt mechanisch bonuswiel. Dit vergroot de aantrekkingskracht enorm! Het is gewoon heel leuk om zo’n echt wiel te zien draaien en als je een beetje ervaring hebt kan je al snel nauwkeurig voorspellen waar het wiel zal stoppen.

Dice spinner mystery games

Als het wiel stopt bij de mystery games dan begint het pas echt. Een mystery game is een spel waarbij je bij de kleinste winst meteen 100 keer je inzet verdient. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor je strategie. In plaats van te sparen voor de grote prijzen volstaat het om 100 punten te scoren om groot te winnen! Een mystery game kost je 1 inzet, maar als je weet dat je beloning 500€ kan zijn aan stake 5€ dan wordt die natuurlijk met veel plezier betaald!

Dice spinner online

Sinds het ontstaan van de online sites is het aanbod aan dice games enorm gegroeid. Steeds meer sites bieden hun eigen variant van de dice spinner aan, waardoor het origineel wat in de verdrukking is geraakt. Online werd de dice spinner in populariteit voorbij gestoken door nieuwe dice games met allerlei spannende bonusrondes. Hieronder vind je de top 5 beste dice games van het ogenblik. Voor een online variant die voor de bonusronde ook gebruik maakt van een bonuswiel raden wij je de Mega Spinner aan. In dit spel mag je 3 maal aan het wiel draaien, waardoor de kans op een grote prijs nog hoger is!

 1. Always Mystery
 2. Take it or Not
 3. Mega Spinner
 4. 24K Jackpot
 5. Rapid Rush

Speel nu

Game details
Categorie
dice games
Software
Bell fruit games
Aantal roosters
4
Bonusronde
mechanisch bonuswiel
Min. inzet
0,25€
Max. inzet
5€ op gewone dice spinner / 10€ op een multi dice pinner
Max. winst
500€
Mystery games
ja
Waar te spelen?
 • grootste aanbod dice games en dice slots in België
 • veel exclusieve spelen
 • dice games voor de high rollers