Carousel Mystery Box

  • mystery box voor de zware spelers
  • minimum inzet van 5€
  • win tot 6 mystery games van 2.500€ 
Aanbevolen Casino
  • beste selectie dice games
  • 10€ gratis bij inschrijving
  • 500€ first deposit bonus

De Carousel Mystery Box is één van de populairste dice games op carousel. Het is een aangepaste versie van de gewone Mystery Box van gaming1 met een hoger uitbetalingspercentage en hogere stakes. De minimum inzet is 5€, het maximum is 25€ per spel. Om zo zwaar in te zetten is geen supermeter nodig, je kan dit meteen doen vanop je creditmeter.

De Carousel Mystery Box is een dice game die gespeeld wordt op 4 roosters. De bonusronde is dezelfde als bij de gewone mystery box, met dat verschil dat de prijzen een pak hoger liggen doordat je ook zwaarder inzet. Slaag je erin om mystery games te winnen dan wordt het helemaal interessant!

De mystery games bij de Carousel Mystery Box stijgen mee met de inzet waaraan je speelt. Op stake 5€ is een mysterie 500€ waard, op stake 10€ stijgt dit naar 1.000€ per spel enz. Aan max bet 25€ is de waarde van een mysterie 2.500€. Je wint steeds minimum 1 mystery game, en het maximum aantal dat je op dit spel kan krijgen is 6 mystery games. 

De spanning die je voelt als je op start drukt en één of meer mysteriy games van 2.500e mag spelen is ongeloofelijk, dat kan je wel denken. Gelukkig is dit een spel op 4 roosters waardoor het ook wel echt te doen is om 100 punten te behalen. 

 

 

 

klik hier, registreer en ontvang direct 10€ gratis

 

Als nieuwe speler krijg je sowieso 10€ gratis zonder te storten. Wil je dan ook nog eens storten dan verdubbelt Carousel je eerste storting tot 500€. Als je dus eens wil proberen met 250€ dan heb je direct 510€ om te spelen. Wil je met 500€ proberen dan krijg je 1.010€. De Carousel Mystery Box is een ideaal spel voor een leuk en spannend avontuur met een uitbetalingspercentage van 98%!

 

 

Game details
Categorie
dice games
Software
Gaming 1
Release datum
november 2012
Aantal roosters
4
Bonusronde
Mystery Box
Min. inzet
5€
Max. inzet
25€
Max. winst
2.500€
Mystery games
maximum 6

Opnieuw een gekende klassieker die door carousel.be aangepast werd. De populaire Mystery Box kreeg hogere stakes, hogere uitbetalingspercentages en prijzen die blijven meestijgen met de inzet, tot 2.500€. Uniek bij de Carousel Mystery Box is de mogelijkheid om 6 Mystery Games te winnen, en deze zijn 2.500€ waard per spel!

SPEEL NU

 alt=

Waar te spelen?
  • grootste aanbod dice games en dice slots in België
  • veel exclusieve spelen
  • dice games voor de high rollers