Always Mystery

  • beste dice game van het moment
  • in de bonusronde win je ALTIJD mystery games
  • de favoriet van de pitboss
Aanbevolen Casino
  • beste selectie dice games
  • 10€ gratis bij inschrijving
  • 500€ first deposit bonus
always basis game.png

De favoriete dice game van de pitboss !!

De Always Mystery is één van de favoriete dice games van de pitboss. Het spel maakt gebruik van een bonusronde waarin je altijd mystery games wint. Hierdoor blijft het continu spannend, want je bent maar één bonus verwijderd van die grote winst!

Met stakes van 0.25€ tot 25€ per spel is de Always Mystery een spel voor elke speler. Je speelt redelijk makkelijk een prijsje bij elkaar waardoor het leuk spelen is. Maar we spelen natuurlijk op dit spel voor de super bonusronde. De bonusronde laat misschien iets langer op zich wachten dan bij een andere dice game, maar dit is ook logisch want je wint dan ook altijd mystery games!

De bonusronde van de Always Mystery: altijd een grote prijs!

De bonusronde wordt gespeeld op het mystery wiel: een wiel waarop enkel mystery games te vinden zijn. Aan een inzet van 0.25€ tot 5€ win je altijd minimum 1 mystery game, het maximum is 5 mysteries. Deze mysteries betalen je 100 keer je inzet uit als je erin slaagt om 100 punten te behalen in je volgende spel.

Speel je op de hogere stakes van 10€ - 15€ - 20€ of 25€ dan stijgen de mysteries op het mystery wiel mee met je inzet. Van minimum 2 en maximum 10 mystery games aan stake 10€ tot minimum 5 en maximum 25 mysteries aan stake 25€. De mystery games aan de hogere stakes zijn begrensd op een waarde van 500€ per spel. 

Always Mystery is volgens de pitboss de beste dice game die je op dit moment in België kan vinden!

Een mooi maar simpel design waarop het aangenaam spelen is, een basisspel waarin je makkelijk punten scoort en de leukste bonusronde van alle dice games: de Always mystery heeft het allemaal! En dan vergeten we nog de enorme winsten die je met dit spel kan behalen! Enkele bonusrondes kort na elkaar kunnen makkelijk zorgen voor een winst van duizenden euro!  

Bekijk ons filmpje om een idee te krijgen:

 

>

Game details
Categorie
dice games
Software
Gaming1
Release datum
februari 2015
Aantal roosters
4
Bonusronde
mystery wiel
Min. inzet
0,25€
Max. inzet
25€
Max. winst
2.500€
Mystery games
maximum 25
Waar te spelen?
  • grootste aanbod dice games en dice slots in België
  • veel exclusieve spelen
  • dice games voor de high rollers