Gegarandeerd mystery games bij carousel.be!

27/02/2015

Vandaag lanceerde het online casino carousel een nieuwe game die luistert naar de naam Always Mystery.

De Always Mystery is een standaard dice game die gespeeld wordt op 4 roosters, waarbij je zoals steeds 3 rode woot symbolen op een lijn moet plaatsen om toegang te krijgen tot de bonusronde. Tot zover niets speciaals hoor ik jullie denken... niets is minder waar! Dit spel is uniek in die zin dat de ontwikkelaars ervoor gekozen hebben om in de bonusronde enkel mystery games uit te keren.

Dit is natuurlijk slim gezien want waar doe je het uiteindelijk als speler voor? Een hoge score halen is leuk, en langzaam je creditmeter zien stijgen sla je ook niet af. Maar de grote kick krijg je natuurlijk van de mystery games. De spanning die je voelt als je op start drukt en weet dat je een unieke kans hebt om een grote slag te slaan is voor mij het leukste aan een avondje dice games spelen. Door die kick veel vaker te laten terugkeren hebben ze bij carousel misschien wel een top spel in handen!

Wordt dit één van de favoriete games van de pitboss? Het lijkt er alleszins wel op! Ik houd mijn antwoord toch nog even in beraad want eerst wil ik het spel eens goed uittesten. Veelbelovend ziet het er alleszins wel uit!

Wil je zelf de jacht op de mystery games inzetten? Ga dan naar carousel.be en probeer de Always Mystery. Je kan meteen ook genieten van een nieuwe stortingsbonus van 250€! Kijk naar onderstaand filmpje om een idee te krijgen van de prachtige bonus:

Update: lees hier onze review van Always Mystery
Speel nu