Rainbow Dice bij carousel.be

10/05/2015
Carousel lanceert met de Rainbow Dice een nieuw spel uit de erg populaire categorie Jackpot Games. Deze spelen zijn allen verbonden met een grote mystery jackpot: de Jackpot Cards. Om deze jackpot te winnen dien je geen bepaalde combinatie te krijgen want de jackpot valt willekeurig. De jackpot is ook niet afhankelijk van je inzet. Zelf aan een minimum bet van 10 of 20 eurocent kan je al een grote som winnen!
Het nieuwe spel, Rainbow Dice, is een klassieke dice slot. Het design is mooi en de animaties zijn leuk, maar wat mij vooral aanspreekt is de bonusronde. Tijdens deze bonusronde komen er regelmatig klaver symbolen te voorschijn en hier wordt het interessant. Telkens je 3 klavers hebt verandert een symbool naar het wild symbool voor de resterende spins. Hoe meer klavers je krijgt, hoe meer wilds je zal zien in je volgende spins. Naar het einde van de bonusronde toe zal je dus hierdoor heel makkelijk volle lijnen scoren!
Dit weekend is er ook opnieuw een stortingsbonus geactiveerd bij carousel. Op je eerste storting krijg je automatisch een bonus van 30% die kan oplopen tot max 300€ per speler! Misschien is dit het ogenblik om met je extra centen dit nieuwe spel eens uit te testen?