Mirror Jackpot op carousel.be

06/05/2015

Vorige week lanceerde carousel.be een gloednieuwe dice game: Mirror Jackpot.
Het is een erg bijzonder spel waar je als speler toch wel wat aan moet wennen.

 

Je krijgt 3 boxen waarin je de dices kan zetten, en alle combinaties die je vormt in de eerste box worden automatisch gespiegeld in box 4. Hierdoor zullen alle combinaties in de eerste box dubbel meetellen, en ze helpen je ook aan broodnodige multiplier om hoge scores te behalen!

Het beste is uiteraard als je erin slaagt om 3 rode woot-symbolen in box 1 te zetten. Nu krijg je 2 bonusrondes waarin je telkens punten en mystery games kan winnen. Er is ook een mystery jackpot die snel oploopt!

Dit spel valt duidelijk erg in de smaak bij de spelers van deze site, want in de lijst met laatste winnaars staat momenteel een speler die meer dan 5.000€ won op deze nieuwe en erg spannende dice game. De pitboss waagde ook eens zijn kans zoals je in bovenstaand filmpje kan zien. Zonder echt een groot succes. Je kan wel duidelijke het principe van het spel zien in het filmpje.

Wil je dit spel ook eens uittesten? Maak nu snel een account aan bij carousel.be en geniet van 10€ gratis + een fist deposit bonus van 500€!

De pitboss wenst je Veel Succes!