Laatste dag voor de Fire Dice bonus!

20/05/2015
Als je snel bent kan je vandaag nog een bonus van 250€ meepikken bij carousel. De stortingsbonus van 25% loopt af deze avond om 23u59, dus aarzel niet te lang!
De bonus is een cadeautje van carousel.be om hun nieuwste spel in de kijker te zetten. Het spel heet Fire Dice en is een variant op enkele reeds bestaande spelen. Net als de Starburst, de Plasma Fusion en de Extra Joker maakt het gebruik van de expanding wild + retrigger. In mensentaal uitgedrukt: telkens er een wild symbool verschijnt zal dit symbool de volledige rol innemen en je één gratis respin toekennen, waardoor de kansen op een leuke betaling gevoelig stijgen.
Ook zal de Fire Dice, net als de andere genoemde games, niet enkel uitbetalen van links naar rechts, maar ook van rechts naar links. Geluidjes en animaties bij een win lijken ook allemaal erg op elkaar, maar de wiskunde die de soort uitbetalingen en de grootte ervan regelt verschilt natuurlijk wel. De games betalen allemaal ongeveer evenveel uit, maar het ene spel doet dit vooral door veel kleine prijsjes te geven, waar het andere spel de credits opspaart om één grote prijs te betalen.
Uiteindelijk zal de speler beslissen welk van deze games het populairst wordt, maar het spel op zich is zeker eens het proberen waard.
De Fire Dice, de Plasma Fusion en de Extra Joker kan je testen bij carousel.be
De Starburst vind je terug bij casino777.be