De winstverdeling van de car giveway op carousel

01/04/2015

Vandaag heeft carousel.be 3 mensen erg gelukkig gemaakt. Zij wonnen elk een gloednieuwe renault Clio in het gratis maandtornooi van de site. En dit is geen aprilgrap!

undefinedVan 1 maart tem 31 maart had iedere speler bij carousel.be de mogelijkheid om met een beperkte inleg een erg grote prijs te winnen. 
Voor elke storting die je maakte van minimum 20€ kreeg je naast de gewone spelcredits ook één of meerdere tickets. Met die tickets kon je nadien gratis deelnemen aan een dice tornooi met een mega prijzenpot. Gegarandeerd 500 mensen wonnen een prijs, met een nieuwe wagen voor de top 3 als uitschieters!
Het tornooi eindigde op 31 maart om 23u59, en de mensen die op dat ogenblik in de top 3 stonden waren natuurlijk enorm benieuwd om te zien of ze hun plaats in het klassement zouden behouden tot aan de finish. De top van het klassement wijzigde de laatste 2 dagen niet meer waardoor spelers giogio75, borrie en spyrone deze morgen waarschijnlijk een gat in de lucht sprongen!
De nieuwe wagens zijn besteld en zullen deze maand overhandigd worden aan de gelukkige winnaars. Nogmaals een bewijs dat carousel.be er alles aan doet om de vaste spelers in de watten te leggen. Niet alleen vind je er het beste aanbod aan dice games en dice slots, ze geven ook een groot gedeelte van de inzetten terug aan hun spelers. Een dikke pluim voor deze Belgische casinosite!

ga naar carousel.be