3 Renault Clio's te winnen bij carousel.be

02/03/2015

Deze maand geeft carousel.be 3 splinternieuwe Renault Clio's en 497 bonussen van 50€ weg in een mega-actie zoals we er nog niet veel gezien hebben! Ze doen dit via hun nieuwe tornooi: de Renault Clio Freeroll. De Renault Clio Freeroll is een dice game tornooi dat start op 1 maart en afloopt op 31 maart en waarin maar liefst 500 mensen in de prijzen zullen vallen. Er wordt gespeeld op de Take it or Not en je krijgt 10 minuten de tijd om zoveel mogelijk punten te verzamelen.

De top 3 van het tornooi krijgt een nieuwe wagen, plaats 4 tem plaats 500 ontvangt als troostprijs een bonus van 50€. De nieuwe wagens hebben een cataloguswaarde van 14.250€ waardoor de totale prijzenpot van het tornooi gegarandeerd 67.600€ bedraagt!!!

Voor elke 20€ die je stort tussen 1 maart en 31 maart ontvang je 1 gratis ticket om mee te doen aan dit toernooi. Stort je 100€ dan ontvang je 5 tickets. Het geld dat je gestort hebt ben je ook niet kwijt: hiermee kan je spelen op jouw favoriete games! Winnen of verliezen is niet van belang, zolang je stort krijg je van de site één of meerdere tickets!

Houd je wel van wat extra spanning dan moet je deze maand zeker bij carousel.be zijn. Deze site heeft niet alleen een enorm uitgebreid aanbod aan dice games en dice slots, het is ook de eerste keer dat we zien dat een online casino zo vrijgevig is en aan haar spelers de kans biedt om met een gratis ticket een nieuwe wagen te winnen! De pitboss is zeker van de partij bij de actie!

Klik hier om mee te doen

Veel succes!